Δ.Τ.Διαδικτυακή εκδήλωση «Η έμφυλη βία στο χώρο εργασίας»

 


Το Συμβουλευτικό Κέντρο Δήμου Φλώρινας και το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. διοργανώνουν την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021 και ώρα 18:00 – 19:30, διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Η έμφυλη βία στο χώρο εργασίας».

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Δικαιωμάτων των Γυναικών. Πρόκειται για μία κοινή προσπάθεια των δύο φορέων να ανταποκριθούν στην ανάγκη στοχευμένης πληροφόρησης των γυναικών που υφίστανται τις δυσμενείς συνέπειες των διακρίσεων εξαιτίας του φύλου τους στους χώρους εργασίας τους.

Οι εισηγήσεις της εκδήλωσης θα έχουν τις εξής θεματικές:

-       Ο εργασιακός εκφοβισμός στο χώρο εργασίας (το φαινόμενο mobbing). Η εκδήλωσή του σε βάρος των γυναικών εργαζομένων. - Μαρία Κουφοπούλου, Νομικός ΙΝΕ/ΓΣΕΕ

-       Η έμφυλη βία στο χώρο εργασίας. Ο κριτικός προσωπικός χώρος και οι διαφορές αντιλήψεων στα φύλα. Πρακτικές αντιμετώπισης - Σταυρούλα Παπανικολάου, Ψυχολόγος Συμβουλευτικού Κέντρου Δήμου Φλώρινας .

Για την εγγραφή σας (είναι υποχρεωτική) ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/ekdilosiFlorina

Eναλλακτικά, μπορείτε να απευθύνεστε για περισσότερες πληροφορίες στο Συμβουλευτικό Κέντρο Φλώρινας στο τηλέφωνο 2385024081 ή στο email symv.kentro.flo@gmail.com ή στο Γραφείο του Ινστιτούτου Εργασίας  Γ.Σ.Ε.Ε. στη Φλώρινα στο τηλέφωνο 2385046903 ή αποστολή email στο florinainediktio@reg.inegsee.gr .

*Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Φλώρινας συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020 και υπάγονται στον Άξονα Προτεραιότητας 10: «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας και κάθε διάκρισης (ΕΚΤ)» και λειτουργούν συμπληρωματικά με την Πράξη: «Οριζόντιες παρεμβάσεις εθνικής εμβέλειας» για την πρόληψη και την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών (ΕΠ «Μεταρρύθμιση Δημοσίου Τομέα 2014-2020»).

Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Φλώρινας

Κοντοπούλου 49, 53100, Τ: 23850 24081 FAX: 23850 24083.

email: symv.kentro.flo@gmail.com  blog: http:// womenaidflorina.blogspot.gr/

fb: https://www.facebook.com/ symvouleutikokentroflorinas


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα 10 θετικά συναισθήματα: Oδηγός για να νιώσεις χαρά

Σαρκασμός | Συν έκθεση πέντε καλλιτεχνών με αφορμή τον καρκίνο του μαστού

Εργασία: Προκήρυξη για την κάλυψη 8 θέσεων στο ΚΔΑΠ ΑμΕΑ του Δήμου Φλώρινας