26η Ιουνίου: Παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών

Με κεντρικό μήνυμα Η ΔΥΝΑΜΗ Ν’ΑΛΛΑΖΕΙΣ το ΚΕΘΕΑ διοργανώνει ανοικτές εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα στο πλαίσιο της σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών. Στόχος του η άρση των στερεοτύπων και των προκαταλήψεων που κρατούν τους εξαρτημένους στο περιθώριο στερώντας τους μια δεύτερη ευκαιρία. Με συναυλίες, ενημερωτικά περίπτερα, διαδραστικά εργαστήρια, εκθέσεις και άλλες δράσεις τα θεραπευτικά προγράμματα δίνουν σταθερά το παρών στις τοπικές κοινωνίες στον αγώνα ενάντια στις εξαρτήσεις. Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.
Μεγάλη συναυλία για το ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ στο Πεδίον του Άρεως

Το ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ διοργανώνει μεγάλη συναυλία στις 26 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, με σύνθημα Η ΔΥΝΑΜΗ Ν’ ΑΛΛΑΖΕΙΣ. Το πρόγραμμα απεξάρτησης....
«αλλάζει» το Πεδίον του Άρεως για μια μέρα μετατρέποντάς το σε χώρο πολιτισμού, ψυχαγωγίας και ενημέρωσης για τα ναρκωτικά. Στόχος του να στείλει μήνυμα ενάντια στις προκαταλήψεις και το στιγματισμό που κρατούν τους εξαρτημένους στο περιθώριο.

Στη συναυλία συμμετέχουν αφιλοκερδώς οι: Νίκος Τουλιάτος (κρουστά) με τα μέλη του ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ, Human Touch, Βαγγέλης Καρίπης, Belleville, Encardia, Υπόγεια Ρεύματα, Phase Reverse, Κωνσταντίνος Βήτα, Χάικ Γιαζιτζιάν καθώς και η Μπάντα των ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ και ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ με τη φιλική συμμετοχή του Στάθη Δρογώση.

Στον ίδιο χώρο από τις 12 το μεσημέρι και μέχρι το τέλος της συναυλίας θα πραγματοποιούνται παράλληλες εκδηλώσεις.

Μεγάλη συναυλία με τον GUS G από το ΚΕΘΕΑ στη Θεσσαλονίκη, 26/6/14

Μεγάλη συναυλία με special guest τον κορυφαίο κιθαρίστα της heavy metal GUS G διοργανώνουν στις 26 Ιουνίου 2014, Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ και το ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ στη Θεσσαλονίκη, με ελεύθερη είσοδο. Κεντρικό σύνθημα της βραδιάς «Η δύναμη ν’ αλλάζεις». Η δύναμη των ανθρώπων να αλλάζουν τη ζωή τους προς το καλύτερο, να αφήνουν πίσω τους εξαρτήσεις και εθισμούς, όταν τους δίνουμε την ευκαιρία. Μια συναυλία ενάντια στα  στερεότυπα και τους μύθους που  κρατούν τους ανθρώπους στο περιθώριο.

Από τις 8 μμ στην Αποθήκη 8 στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης παίζουν για τη δύναμη των ανθρώπων να αλλάζουν οι SHOTGUNZ, LOST BOYS, PRASSEIN ALOGA, HARD ROSE, ΛΟΥΔΙΑΣ, Aβιά + Ν. Κατικαρίδης  και ως special guest  o παγκοσμίου φήμης Θεσσαλονικιός κιθαρίστας GUS G.

Αντί εισιτηρίου οι διοργανωτές θα συγκεντρώνουν φάρμακα, ρούχα και τρόφιμα για τη στήριξη του έργου  κοινωνικών φορέων της πόλης.

Η συναυλία πλαισιώνεται από εκθέσεις ζωγραφικής, κεραμικής και γυαλιού, θεατρικά δρώμενο,  ποδηλατοδρομία και χοροακροβατικό δρώμενο από την ομάδα της  Όλγας  Δελιάκη (ΤΕΦΑΑ  του ΑΠΘ).

Εκδηλώσεις και εκστρατείες ενημέρωσης θα πραγματοποιηθούν σήμερα απο πολλές ΜΚΟ και φορείς ενάντια στα ναρκωτικά, σε πολλά σημεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.

πηγή ''ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ'', 26/06/2014

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δ.Τ. Δράση ενημέρωσης στο πλαίσιο της Θεματικής Εβδομάδας στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Φλώρινας

Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την Έμφυλη Βία στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ- ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ